Från Utlandet

Om du befinner dig inom EU och EES-länderna så ingår surf, samtal och SMS till Sverige och även till andra EU/EES länder i alla abonnemang. Läs mer om Priser inom EU och EES

Planerar du att besöka ett annat land än EU och EES så kommer du att få ett SMS av oss med dem aktuella priserna som gäller just för det land du besöker. Sms:et får du i samband med ditt besök av landet.

För att inte riskera höga kostnader när du befinner dig utomland så har vi lagt en kostnadskontroll för data i utlandet. Det innebär att datasurfen spärras när du uppnått 550 kr inklusive moms. Det kan du nollställa genom ett SMS som du får i samband med spärren.

Priser inom EU och EES

När du åker till ett land inom EU och EES så gäller samma priser som i Sverige. Du ringer och skickar SMS till Sverige och även till andra EU/EES länder kostnadsfritt. Du kan även surfa fritt din surfpott upp till 30 GB och ta emot samtal från Sverige utan att behöva oroa dig för höga kostnader.

Kom ihåg att samtal, SMS och MMS från Sverige till utlandet (även till ett annat land i EU/EES) inte ingår i EU-regleringen och kallas för internationella samtal. Dessa hanteras enligt den internationella prislistan.

Länder som ingår i EU/EES:

Belgien, Bulgarien, Cypern (exkl. norra Cypern), Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Franska Guyana, Franska Västindien, Gibraltar, Grekland, Guadeloupe, Irland, Island, Italien, Kanarieöarna, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Martinique, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Reunion Island, Rumänien, Saint Martin, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Åland och Österrike.